Verzenden & retourneren

Verzenden & Retourneren

 

Verzendkosten:

Voor de verzendkosten van uw bestelling binnen Nederland hanteren wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag en volume/lengte/palletvracht van het desbetreffende artikel.

Gezien de complexiteit voor het berekenen van deze verzendkosten worden deze uiteindelijk aan u kenbaar gemaakt in de Winkelwagen.

 

Levertijd:

Zodra uw bestelling in behandeling is genomen, bedraagt de levertijd gemiddeld 2 werkdagen. 

 

Uw zending volgen:

Zodra uw bestelling klaar is, wordt deze verpakt en aan het door u opgegeven bezorgadres toegezonden. Het is mogelijk om een track code te ontvangen, deze kunt u opvragen via info@ducotools.nl 

 

Bij levering niet thuis of niet in de gelegenheid om af te halen

 

Afleveradres: Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten, dan verzoeken wij u kenbaar te maken op welk adres het pakket door de vervoerder geleverd kan worden. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afwijkend aflever/bezorgadres.

Wij verzenden de orders via verschillende vervoersbedrijven.

Vervoersbedrijven leveren alleen op werkdagen in de week.

 

Bent u niet thuis op het moment van leveren, zal de ene vervoerder het pakket proberen af te leveren bij bijv. de buren of stopt de chauffeur een kaart in de bus. Middels die kaart wordt verzocht binnen 3 dagen contact op te nemen om een nieuwe leverdatum af te spreken. Reageert u niet binnen 3 dagen, dan wordt de zending retour gestuurd.  De kosten voor retourzending of 2e levering worden aan de klant doorberekend.

 

Retourneren

Bedenkperiode

Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht u toch af willen zien van uw bestelling of 1 van uw aankopen binnen een bestelling, kan dat binnen 14 dagen na aankoop. Dit is de zogenaamde bedenkperiode. Deze periode gaat in op de dag dat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen. Voor retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren.

 

Retourprocedure

Wilt u een product ruilen of terugsturen?

Een e-mail sturen naar info@ducotools.nl is voldoende. Wij nemen dan contact met u op om verder afspraken te maken.